Referenties

vrijdag 3 januari 2014
Thema's:  Referenties

Ger Jager
"Ik gebruik mijn Land Rover Discovery II voor mijn werk en mijn hobby. Kortom hij moet het gewoon altijd doen. En LR De Meteor zorgt daarvoor met degelijk onderhoud, advies en tegen een prettige prijs."

 

Lars van Borssum
"LR De Meteor levert Top Service tegen een goede prijs; Ze hebben echt passie voor mijn auto, altijd geduld en geven eerlijk advies. Kortom veel waar voor mijn geld"

 

Jaap Olk
"LR De Meteor kun je volgens mij het beste vergelijken met The Isle of men in Ierland; Als je er een keer bent geweest, wil je er altijd terugkomen."

 

Stephan Themps
"Bij andere bedrijven duurt het vaak lang voor ik aan de beurt ben en zijn de prijzen erg hoog. Hier wordt ik snel en goed geholpen tegen een eerlijke prijs."

 

Gerard Soonius
"Waarom ik bij LR De Meteor kom? Omdat ze dingen kunnen die anderen niet kunnen doen. Ik bezit een oldtimer ziet u. Kijk je kunt wel een nieuwe Land Rover kopen. Maar als je van het merk houdt, en er graag zelf aan sleutelt, heb je soms technische vragen. Hier helpen ze je met een goed en eerlijk advies. En staan ze je met raad en daad bij. Ik ben al 20 jaar klant hier!"

 

Ron Willemsen
"Je kan komen wanneer je wilt en wordt snel en goed geholpen. LR De Meteor is al een jaar of zes, voor mij een vertrouwd adres." 
Reageer op dit item