Historie

maandag 6 januari 2014
Thema's:  Over ons

Met een oprichtingsjaar in 1983, onder hetzelfde management, kan de Meteor een staat van dienst presenteren die in de markt uniek genoemd mag worden en borg staat voor continuïteit. De eerste contacten met het product gaan dan ook meer dan 35 jaar terug.

Als enthousiaste Land rover aanhanger is het management actief betrokken geweest bij onder andere het oprichten van de Land Rover Club Holland. Met als voornaamste doel het overdragen van kennis en het stimuleren van het gebruik van de Land rover als veelzijdig vervoermiddel.

Door haar lange staat van dienst kan de Meteor bogen op vele vaste klanten die het wonderlijke engelse product Land rover rijden. Mede door de vele historisch opgebouwde contacten, met name in de engelse markt, biedt de Meteor de mogelijkheid, ook voor oudere type Land rovers, op een efficiënte en effectieve wijze nieuwe onderdelen, accessoires of complete delen te leveren. Hierbij is er altijd ruimte voor een kritische blik naar de typisch engelse kwaliteit en worden suggesties aangedragen ter verhoging van de kwaliteit.

Met de brede ervaring, opgebouwd door de jaren heen, is de focus van de Meteor komen te liggen op service en onderhoud en het bouwen van Land rovers in opdracht van klanten volledig volgens specificatie. 
Reageer op dit item